Starkt ambassadör­skap skapar vassa resultat i marknads­föringen

Starkt ambassadör­skap skapar vassa resultat i marknads­föringen

Inspirations­föreläsning med Anna-Karin Lingham

I en snabbrörlig värld kan tydliga medarbetare och ledare vara den avgörande nyckeln till stabilitet, trovärdighet och långsiktighet. Hur kan vi hitta nästa viktiga steg i marknadsföringen med de resurser vi redan har?

Nyckeln kan finnas i människorna. Det är dags att locka fram den dolda potential som finns i många företag. Varje individ kan bli en ovärderlig marknadsföringskanal och varumärkesambassadör, med rätt förutsättningar och verktyg. För att få riktigt vassa resultat av ett gott ambassadörskap behöver vi arbeta med både människor och företag. Utvecklingen sker över organisationsgränser och med en härlig korsning av hierarkiska nivåer. Den största potentialen kan finnas där vi inte tidigare har letat!

Har ni tänkt på att ert varumärke kan vara en avgörande nyckel till högre lönsamhet, nöjdare kunder och mer engagerade medarbetare? Ett varumärke är så mycket mer än en säljande yta. Vill ni bygga ett långsiktigt varumärke, så gäller genuinitet och trovärdighet. Det når ni bara om varumärket byggs inifrån och ut, med en stadig grund och med stort fokus på människorna som kulturbärare.

Anna-Karin Lingham är varumärkesexpert, föreläsare och skribent. Hon har många års erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer. Hennes bakgrund finns i ledande roller inom bl a Axfoodkoncernen, Hästens Sängar och Apotek Hjärtat. Sedan flera år tillbaka driver hon företaget Lingham Enterprise AB, där hon vägleder både organisationer och individer mot starkare varumärken, större arbetsglädje och bättre resultat.