Arvid Axland – jakten på känslan, konsten att skapa meningsfulla upplevelser

Arvid Axland – jakten på känslan, konsten att skapa meningsfulla upplevelser

Inspirations­föreläsning

Konsten att skapa meningsfulla upplevelser

När produkter och tjänster blir alltmer lika återstår kundupplevelsen som den viktigaste framgångsfaktorn ett företag har. Lär hur ditt företag kan öka ditt företags värde genom att bli bättre på att skapa starka och meningsfulla kundupplevelser, genom budskap, aktiviteter och handlingar. Du får insikt i viktiga trender och konkreta metoder och exempel för att själv lyckas.

Arvid Axland har tillsammans med Niels Kjaergaard-Jensen skrivit boken ”Jakten på känslan”. En av de böcker som nominerades till Årets Marknadsföringsbok 2017. Boken innehåller en blandning av teori, inspiration och genomlyser vår tids nya valuta; känslan.

Arvid Axland är en av grundarna till upplevelse- och reklambyrån Pool. Hans expertis är inom strategisk varumärkesutveckling, där han hjälper företag att öka sitt värde genom upplevelseorienterad marknadskommunikation. Arvid är en mycket uppskattad föreläsare, trendspanare och visionär. Han är dessutom en motsägelsefull kombination av lugn och framåtanda – det märks när han konstant upptäcker nya perspektiv och möjligheter, men aldrig agerar utan att verkligen känna efter.

www.jaktenpåkänslan.se