AI i kreativa processer – Hur kan du nyttja den fulla potentialen av en AI-assistent?

AI i kreativa processer – Hur kan du nyttja den fulla potentialen av en AI-assistent?

Välkommen till en inspirerande lunch-föreläsning med Tua Asplund från Berghs School of Communication som får oss att upptäcka nya möjligheter och potential inom nästa våg av teknologi.

Artificiell Intelligens har utvecklats från inbyggda system som tolkat vår omgivning och hjälpt oss fatta klokare beslut till smarta assistenter med förmåga att skapa nytt innehåll i form av text, bild, musik, ljud och video. Lär dig att nyttja den fulla potentialen i din framtida AI-assistent.

Välkommen till en inspirerande lunchföreläsning med Tua Asplund från Berghs School of Communication som ger oss goda exempel kring hur AI påverkar i olika spännande lösningar. Tua Asplund är affärsutvecklare och AI rådgivare, som nyfiket får oss att upptäcka nya möjligheter och potential inom nästa våg av teknologi, för att driva tillväxt och innovation.

Föreläsningen är en inspiration och inledning till två kurstillfällen i januari och februari. Kursen vänder sig främst till marknadsförare, kommunikatörer, kreatörer, innehållsproducenter och liknande. Men också till dig som företagare, affärsutvecklare som vill se möjligheterna med AI.

Vid kurstillfällena utforskar vi hur AI-assistenter kan användas för att skapa nytt innehåll inom text, bild, musik, ljud och video. Som kursdeltagare kommer du att lära sig maximera potentialen hos olika AI-assistenter för att utveckla exempelvis kommunikationsplaner, kampanjer och innehåll för sociala medier.

KURS: Artificiell intelligens (AI) i kreativa processer
1 heldag på plats i Visby + en halvdag online, totalt 9 utbildningstimmar
Kurstillfälle 1: 25 januari, kl. 09.00-16.00, på Strand hotell i Visby
Kurstillfälle 2: 8 februari, kl. 09.00-12.00, online via Zoom

Sista anmälningsdag: 15 januari
Kostnad: för medlem 2995 kronor,  för icke medlem 3590 kronor
Anmälan till: info@mfgotland.se