Det här är MFG

Vi i MFG har alla en sak gemensamt – vi älskar kommunikation och marknadsföring. Därför vill vi skapa goda förutsättningar för inspiration och utveckling.

Som medlem i Gotlands Marknadsförening får du möjlighet att utvecklas, inspireras och nätverka med likasinnade. Föreningen är till för att ge medlemmarna ny kunskap och kontakter för framgång. Vi tror att ett gott samarbete och erfarenhetsutbyte mellan företag leder till utveckling och ett starkare Gotland.

Vi är Gotlands största nätverk för dig som arbetar med marknadsföring, PR, media eller kommunikation. Genom våra kurser och nätverksträffar får du möjlighet till kompetensutveckling för att bli vassare, mer framgångsrik och tryggare i din yrkesroll. Vi riktar oss självklart också till företagare som söker ett nätverk för kunskap, inspiration och utbyte inom kommunikation och marknadsföring.

Våra medlemmar är en skön mix av små och stora företag, från små enmansföretag till de lite större med alla en sak gemensamt – intresse för kommunikation och marknadsföring.

Vi i MFG vill ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas, och såklart ska vi ha skoj tillsammans under tiden. Vi anordnar träffarna, men det är du som medlem som formar innehållet genom att dela med dig av dina idéer, erfarenheter och synpunkter.

Vår målsättning är att arrangera minst ett medlemsevent per månad där vi mixar professionella föreläsare med lokala aktörer. Till exempel våra populära soppluncher med temat ” I huvudet på” där vi lyfter fram spännande personer och verksamheter som kan inspirera andra till att lyckas. Vi brinner extra mycket för att lyfta fram mindre lokala verksamheter som visar på den kreativitet och drivkraft som finns på ön.

Välkommen att inspireras, lära dig ett och annat och ha riktigt skoj!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print