Frukostmöte med Coop – Årets marknadsförare 2023

Frukostmöte med Coop – Årets marknadsförare 2023

Frukostmöte med Coop – Årets marknadsförare 2023; Frida och Markus berättar mer om lokalt samarbete, driv och smart marknadsföring som utmanar branschen till nytänk.

Välkommen till en givande morgon där vi snackar marknadsföring, paketering och värdskap. Låt dig inspireras av Stora Coops resa till att bli världskänd och ett av Gotlands populäraste besöksmål. Frida och Markus berättar mer om lokalt samarbete, driv och smart marknadsföring som utmanar branschen till nytänk. De ger dig också inblick i deras arbete med varumärkesutveckling som lett till ambassadörskap och stolta medarbete.

Starta dagen tillsammans med MFG på Stora Coop torsdagen den 30/5. Njut av en god och kreativ frukost med Coop-gänget och nätverka med medlemmar, företag och andra intresserade. Frukosten står uppdukad från kl. 07.30. Start för mötet kl. 08.00-09.00.

”Stora Coop Visby är mycket mer än en matbutik. En modig aktör som utmanar idén om vad en livsmedelsbutik är och kan vara.”
(Tillväxtverket)

Årets marknadsförare 2023 – Coop Gotland som tog emot priset med motiveringen:

”Många pratar om hållbarhet men Coop Gotland gör orden till handling. I samarbete med lokala företagare och producenter utmanar de branschen att prova nya vägar. Genom en egen konsekvent linje och med mycket humor i marknadsföringen har man också fått uppmärksamhet både nationellt och internationellt. Det är Coop men inte som andra, en storspelare med lokal prägel som lyfter sig själva och Gotland.”