Lunchwebbinarium – Brand Remix 2021

Lunchwebbinarium – Brand Remix 2021

Ricki Petrini berättar om vilka fenomen som trendar just nu & visar hur man anpassar sin kommunikationsstrategi utifrån 5 takeaways.

I samarbete med Marknadsföreningen Stockholm bjuds Marknadsföreningen Gotlands medlemmar in till detta digitala lunchwebbinarium som arrangeras av Marknadsföreningen Stockholm.

Brand Remix 2021 – Marknadsföringens 5 bäst bevarade hemligheter
New Normal | Cancel Culture | Slow Social | Iterate | Digital Native

I det här webbinariet tar vi upp fenomen som trendar just nu & visar hur man anpassar sin kommunikationsstrategi.

Klassiska marknadsföringsteorier är svåra att applicera i dagens fragmenterade mediebild. Datadriven kommunikation behöver också vara syftesdriven. Här går vi igenom vinnande strategier som lirar med de nya spelreglerna inom digital marknadsföring.

”Det här är strategierna som jag delar med nästa generations marknadsförare under mina gästföreläsningar på skolor som Berghs, IHM, Hyper Island och Medieinstitutet. Mycket av innehållet är plug-and-play även för dagens marknadsförare.”
– Ricki Petrini

5 takeaways:

Socialt kapital
Digitalt ägarskap
Målgrupps-triggers
Att äga ett ämne
Hållbara ”sägningar”

Föreläsare: Ricki Petrini
Ricki har jobbat som journalist sedan tidigt 00-tal och gick sedan över till den kommersiella sidan och har bland annat jobbat för Procter & Gamble och Metro. I dag är hon Marknads- och kommunikationschef på Mediekompaniet och jobbar med Sveriges största lokala mediehus. Sedan 2019 driver hon även hållbarhetsarbetet Rättvisaren som främjar en mer inkluderande och jämställd mediebild, från nyheter till reklam.

* Webbinariumet är kostnadsfritt för MFG medlemmar där föreningen betalar 300 kr/medlem för deltagande. Viktigt! Om du inte kan delta avboka din medverkan så MFG slipper betala.
Gäster betalar 300 kr som faktureras till mailen efter eventet.