Våra evenemang

Vårt mål är att ge dig möjlighet till kunskap, inspi­ration och nätverk. Genom våra nätverks­­träffar får du tillfälle att knyta nya kontakter, inspireras och utvecklas. Våra evenemang är öppna för alla. Välkommen!

Kommande evenemang

11 april 2024
Lunchevent // Sociala medier för företagare –  skapa försäljning med din marknadsföring som konverterar följare till kunder

Välkommen till en lunch där vi pratar sociala medier, vad trendar 2024 och hur bör du som företag tänka om innehåll och val av kanal. Felicia delar med sig av strategier och tips för att lyckas.

27 mars 2024
Välkommen till Marknadsföreningens årsmöte

Vi hälsar Marknadsföreningens medlemmar varmt välkomna till årsmöte 27 mars kl. 18.00 på Eden Tapas & Bar, Södra kyrkogatan i Visby.

Genomförda evenemang

Årets marknadsförare 2021
5 oktober 2022
Inställt, vi återkommer med ett nytt datum. Gruppen bakom Corona-infon berättar om hur de samarbetade över gränserna mellan myndigheter, organisationer och näringsliv
INSTÄLLT EVENEMANG! Bra att veta innan krisen kommer
24 februari 2021
Ricki Petrini berättar om vilka fenomen som trendar just nu & visar hur man anpassar sin kommunikationsstrategi utifrån 5 takeaways.
Lunchwebbinarium – Brand Remix 2021
20 oktober 2022
Snart är det dags att presentera de tre nominerade till priset, håll utkik! Priset delas ut på Företagardagen på Wisby Strand 20 oktober.
Vem får utmärkelsen Årets Marknadsförare 2022?
5 mars 2021
Tobias Lundqvist delar med sig av sina mest värdefulla lärdomar. Hur du skapar en berättelse som fångar kunders och jobbsökandes fantasi och hur du designar en produkt som förmedlar berättelsen.
Frukostwebbinarium: Hur du skapar ett varumärke i världsklass
16 mars 2021
Simon Beyer prata om framtiden inom Facebook & Instagram. Du kommer få ta del av reflektioner, insikter och rekommendationer för att just din annonsering ska stärkas.
Frukostwebbinarium: Facebook och Instagram – Framtid & trender
22 april 2021
Vår förhoppning är att så snart det är möjligt kunna träffas fysiskt under säkra former men mest troligt kommer årsmötet att hållas digitalt.
Obs! Nytt datum Välkommen till MFG årsmöte 22 april kl. 18.00